På Svenska
gynekologit, kätilö, neuvolalääkäri, psykologi
psykoterapeutti, pari- ja seksuaaliterapeutti, lymfaterapeutti

Susanna Yli-Jaskari

Olen työurani tehnyt pääasiassa kätilönä ja siinä sivussa olen opiskellut erilaisia terapiakoulutuksia. Terapiatyön olen aloittanut vuonna 2006. Pääasiassa teen töitä kaikkeen seksuaalisuuteen, minäkuvaan ja itsetuntoon liittyvien asioiden kanssa sekä yksilö- että pariterapiassa. Pidän myös koulutuksia seksuaalisuuteen ja seksuaali-identiteetin kehittymiseen liittyen. Erityisesti lasten ja nuorten kehityksestä ja siitä, miten voidaan turvata identiteetin ja itsetunnon kehitykselle riittävän turvalliset olosuhteet. Tulen myös mielelläni työpaikoille pitämään työnohjausta liittyen seksuaalisiin kysymyksiin.

Seksuaalisuus kuuluu yhtenä tärkeänä osana elämään. Se on herkästi haavoittuva alue, johon saattaa vaikuttaa erilaiset elämäntilanteet ja -muutokset, kuten sairastuminen, käsittelemättömät asiat, traumaattiset kokemukset, erilaiset kriisit ja vanhemmuus.

Seksuaalinen kehittyminen alkaa jo varhaisesta vuorovaikutuksesta vastasyntyneenä. Kokemus omasta seksuaalisuudesta kehittyy ja muuttuu iän myötä. Oma keho on tärkeä osa seksuaalisuutta, se viestii kokemastaan. Myös tunteitaan on hyvä kuunnella. Kokemuksiaan kannattaa työstää seksuaaliterapiassa, joka voi olla yksilö – tai pariterapiaa.

Olet tervetullut luokseni Liljaan yksin tai kumppanisi kanssa keskustelemaan seksuaalisuuteen, parisuhteeseen tai minäkuvaan / itsetuntoon liittyvissä asioissa.

Mahdollisuus myös Kelan tukemaan kuntoutuspsykoterapiaan.

Yhteistyöterveisin

Susanna Yli-Jaskari

Psykoterapeutti

Seksuaaliterapeutti (NACS)
Pari- ja seksuaaliterapeutti
Kätilö-terveydenhoitaja

www.terapiatähti.fi 
Yhteystiedot

Gynekologiasema Lilja Oy

Toimipiste:
Läntinen Kasarmintori 2
(tiilitalo, ortodoksisen kirkon vieressä)
65100 Vaasa

Ajanvaraus, peruutukset, muutokset maanantai-torstai: klo 11-13
044-204 6664

Sähköposti:
info@liljaan.fi