På Svenska
gynekologit, kätilö, neuvolalääkäri, psykologi
psykoterapeutti, pari- ja seksuaaliterapeutti, lymfaterapeutti

Anni Käräjämäki

Malin Pärus

Riia Rauhala

Julia Lehtineva

Toni Valkama

LiljaKIDS

LiljaKIDS on lääkärinvastaanotto lapsille, jossa lapsi ja hänen tarpeensa asetetaan etusijalle. Olemme täällä sekä suuria että pieniä huolia varten, kun ette halua jonottaa lääkäriä tavataksenne. LiljaKIDS on avoinna sunnuntaisin. Ajanvaraus tapahtuu sujuvasti netin kautta, liljaan.fi sivulta.

Kaikki lapsipotilaat ovat tervetulleita meille. Toimimme terveyskeskus-vastaanoton tapaan ja voitte kääntyä puoleemme esimerkiksi jos lapsella on kuumetta tai tulehdusta, korvakontrolleja varten, silmätulehduksia, ihottumaa tai muita vaivoja varten, joista haluatte keskustella lääkärin kanssa. Vakuutuksesta voitte saada korvauksen jos teillä sellainen on lapselle. Jos lapsi tarvitsee jatkohoitoa tai seurantaa, lähetämme eteenpäin VKS lastenpäivystykseen tai muulle poliklinkalle erikoissairaanhoidossa.

Meillä on mahdollisuus tarkistaa tulehdusarvo (crp), sekä ottaa pikatesti nielusta (StrAag), vastaanoton aikana. Muita laboratoriokokeita tarvittaessa, teemme yhteistyötä Vaasan Keskussairaalan laboratoirion kanssa.

TÄRKEÄ huomata!

Jos olette tulossa LiljaKIDSiin kurkkukivun takia, lapsen tulee mieluiten olla syömättä ja juomatta 2h ennen vastaanottoa, jotta nielunäyte olisi luotettava. Jos lapsella on virtsatieoireita, olisi hyvä välttää vessakäyntiä muutaman tunnin ennen käyntiä, jos mahdollista. Paras näyte saadaan jos pissa on ollut rakossa 4h ennen näytteenottoa.
Hinnasto
20-30 min käynti 140 €
josta kela korvaa 22 €
30-45min käynti 160 €
josta kela korvaa 28 €
45-60min käynti 180 €
josta kela korvaa 36 €
Tulehdusarvo CRP (pikatesti) 35 €
josta kela korvaa 1 €
nielupikaviljely StreptoA 35 €
josta kela korvaa 3 €
Voimme tilata arkena otettavaksi kaikki haluamamme laboratioriokokeet yhteistyökumppanilta, Vaasan keskussairaalan laboratoriolta.

Yhteystiedot

Gynekologiasema Lilja Oy

Toimipiste:
Läntinen Kasarmintori 2
(tiilitalo, ortodoksisen kirkon vieressä)
65100 Vaasa

Ajanvaraus, peruutukset, muutokset maanantai-torstai: klo 11-13
044-204 6664

Sähköposti:
info@liljaan.fi